• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Kızılay'dan muhtaç durumdaki aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay İdil Temsilcisi Mehmet Akdeniz, hane ziyaretleri kapsamında eşi tarafından terk edilen ve 1.5 yaşındaki kızı ile kirada oturduğu tespit edilen D.A için yardım çalışması başlattı.

Evinde sadece bir battaniye ve 2 halı bulunan muğdar durumdaki D.A. için harekete geçtiklerini belirten Akdeniz, hayırseverlerin desteğiyle ailenin birikmiş elektrik ve market borcunu kapatarak ev eşyası desteğinde bulunduklarını söyledi.

Yaptıkları çalışmaya ilişkin bilgi veren Kızılay İdil Temsilcisi Mehmet Akdeniz, “Hane ziyaretleri kapsamında tespit ettiğimiz ailemize hayırseverlerimizin desteğiyle, 1 buzdolabı, 1 fırın, 1 kanepe, 1 ısıtıcı, 1 bebek arabası, 3 halı, 1 yorgan, 2 yastık, 2 sünger döşek, 2 battaniye ve muhtelif mutfak eşyaları desteğinde bulunulmuştur. Ayrıca 1.765 TL elektrik borcu, 650 TL market borcu kapatılmış olup kendisine nakit para verilmiştir. Hanım ablamıza ve 1.5 yaşındaki kızına giyim mağazamızdan da giyim desteği yapılmıştır. Bu hayırlı çalışmaya karınca kararınca katkı sunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun.” diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir