• DOLAR 32.2
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2421.98
  • ...
İmamoğlu: Oyuna girme ihtimali olan bir oyuncuyum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aylardır adaylığı tartışılan ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ciddi destek sunduğu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Fatih Altaylı'ya  değerlendirmelerde bulundu.

Kendisine verilen ceza ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fikrini açıkça paylaşmasını isteyen İmamoğlu, 'Evet bu karar doğrudur' da diyebilir, 'Bu karar yanlıştır ve istinaftan dönmelidir' de diyebilir. Ama net olsun. Top çevirmesin. Çünkü ben mertçe bir mücadele istiyorum. O da böyle bir mertçe mücadele istiyorsa bunu söylesin” ifadelerini kullandı.

'Oyuna Girme İhtimali Olan Bir Oyuncuyum'

adaylığı ile ilgili de konuşan İmamoğlu “Ben tek başıma kendimi rakip olarak görmüyorum elbette. Ama Erdoğan'ın karşısındaki rakip takımın bir oyuncusuyum. Teknik direktör beni oyuna sokar veya sokmaz. Ona ben karar vermeyeceğim. Ama oyuna girme ihtimali olan bir oyuncuyum. Ve işin güzeli bugün bizim takımda oyuna girmeye ve sonucu değiştirmeye aday, o kapasitede pek çok oyuncu var artık.” ifadelerini kullandı

İmamoğlu, Meral Akşener ile Saraçhane'deki kucaklaşma görüntüleri ile ilgili şunları kaydetti

"Mahkeme kararını bekliyorduk odada. Meral Hanım, eşim, ben, birkaç arkadaşımız daha. Bir ara eşim duygusallaştı. Gözleri doldu. Ben de 'Yapma. Bunların hepsine hazırlıklı olarak bu işteyiz' dedim. O da ben görmeyeyim diye arkama geçti duvara yaslandı. Tabii Meral Hanım görüyor. O sırada karar geldi ve bana yazılı olarak ilettiler. Okudum. Duygusal bir ortam oldu. Meral Hanım bizi teselli eder gibi, gelip sarıldı. Siyaseten bir büyüğümüz, bir ablamız, tecrübeli bir lider olarak bizi kucakladı. Ben de azami saygı ile onun bu sıcak davranışına, özellikle eşime vermek istediği 'Yalnız değilsiniz" mesajına karşılık verdim. Bundan bile anlam çıkardılar. Gülüyormuşum. Tebessüm ediyordum doğru. Ne yapacaktım. Bize karşı verilen bu karardan ötürü oturup ağlamamamı bekliyorlardı..."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir