• DOLAR 34.275
  • EURO 37.68
  • ALTIN 2918.591
  • ...
Fen Lisesi öğrencilerine tebrik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 2013 LYS sonuçlarına göre genel bir başarı elde eden Batman Fen Lisesi, alınan sonuçlarla en az 30 öğrenciyi tıp fakültelerine diğer öğrencilerinin de büyük bölümünün diş hekimliklerine, eczacılık bölümlerine ve farklı mühendisliklere yerleşebilecek puan alarak büyük bir başarıya imza attı.


Başarılarının tesadüfî olmadığını, planlı, programlı ve sistemli bir ekip çalışmasıyla bu başarıyı yakaladıklarını dile getiren okul müdürü İsmail Sırrı Tekin, alınan sonuçlardan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Tekin "Başarımızda desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Yılmaz Arslan, Milli Eğitim Müdürümüz Şerif Akboğa ve emeği geçen çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.


Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Batman Fen Lisesi öğrencilerini LYS sınavında elde ettikleri başarıdan dolayı kutladığını belirterek "Sevgili öğrencilerimizi kutluyorum. Fen Lisesi yine kendine yakışır bir başarı durumuyla bizleri memnun etmiştir. Bu başarıda emeği geçen okul idaresi ve öğretmenlerini ve ayrıca çocuklarına her zaman destek olan değerli velilerimizi tebrik ediyorum " dedi.


Akboğa ayrıca Fen Lisesinin yeni binasının inşaatının tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimizin çok daha modern bir binada eğitimlerini görmeye devam edeceklerini söyledi. (Cevher Ekinci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir