• DOLAR 34.253
  • EURO 37.637
  • ALTIN 2914.876
  • ...
AK Parti İl Başkanı: `provakatif eylemler var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR-AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki il başkan yardımcıları Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar`ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

 `Sağduyuya ihtiyaç vardır`
Lice ve İstanbul Taksim Gezi Park`ındaki yaşanan olaylar ile ilgili değerlendirmede bulunan Altaç, çözüm sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünü ifade ederek, Lice ve Gezi Park`ında yaşanan olayların çözüm sürecini zedelemek ve süreci akamete uğratmak için yapılan provakatif eylemler olduğunu kaydetti. Yaşanan olayları tasvip etmediklerini belirten Altaç, halkın bu tür olayları dikkate almadığını ve cevabını da sandıkta vereceğini söyledi. AK Parti hükümetinin samimi olduğunu savunan Altaç, `Karakol yapımlarının bu kadar abartılması doğru bulmadığını söyledi. Altaç, Burada ne ilk ne de son defa karakollar yapılıyor. Halkın güvenlik ihtiyacı da var. Halkı süreçle ilgili farklı bir noktaya itmeye gerek yok. Bu konuda sağduyuya ihtiyaç var. Çok şükür altı aydır ne dağdan cenaze geliyor ne de karakollardan. Çok iyi bir yerdeyiz ve STK`ların öneri ve eleştirilerine açığız` dedi.

 Altaç, konuşmasının devamında, ne olursa olsun çözüm sürecinin sağlıklı bir şekilde işleyeceğini dile getirerek, "Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bilindiği gibi akil adamlar gurubu yaptıkları çalışmaları ve gözlemlerini sayın başbakanımıza bir rapor sundular. Bundan sonra biz AK Parti samimiyetle yasal düzenlemelerle ilgili alt yapı oluşturuyoruz. Bu alt yapı çalışmaları tamamıyla ülkemiz ve bölgemizin yararına yapılan çalışmalardır. Bu çalışmalar sadece bir alanda değil. Ekonomik, sosyal, kültürel hayatımızın her alanın kapsayacak tamamıyla ve insanlarımızın yaşamlarını huzura erdirecektir" ifadelerini kaydetti. (Osman İçli-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir