• DOLAR 32.714
  • EURO 35.481
  • ALTIN 2474.084
  • ...
Vahşi siyonistler çocuğa saldırdı, babası kalp krizi geçirdi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonistlerin baskınları devam ediyor. Çocuk, kadın, yaşlı dinlemeyen işgalcilerin sebebiyet verdiği mağduriyete bir yenisi eklendi. Bugün, oğluna  saldırıda bulunulduğuna şahit olan Kudüslü bir baba kalp krizi geçirdi. Ayrıca yine Kudüs'te, Nablus Caddesi üzerinde bir Filistinli çocuğun işgal askerleri tarafından esir edildiği haber verildi. 

Verilen bilgilere göre işgal askerleri Kudüs'teki Nablus Caddesi üzerinde bulunan dükkanlara baskınlar düzenledi. Bir başka saldırı ekibinin de Şu'afat Mülteci Kampı'nı bastığı haber verildi.

Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil vilayetinde ise işgalci askerler iki çadırla, zirai işlerde kullanılan bir karavana el koydular. 

El-Halil'in batısındaki Terkumiya kasabasında Filistinlilerden zorla gasp edilen araziler üzerine kurulmuş durumdaki Adora yahudi merkezinin hizasındaki Et-Tibe mıntıkasına işgalci askerlerden bir grubun baskın düzenlediği ve İbrahim ve Abdülkadir El-Ce'afire isimli kardeşlere ait iki çadıra el koyduğu haber verildi. 

Bir başka işgalci grup ise El-Halil şehrinin güneyindeki Hulletu'l-Furun mıntıkasında Kemal Teysir İrfaiyye isimli şahsa ait olan ve tarım işlerinde kullanılan bir karavana el koydu.

Selfit bölgesinde de Selfit şehrinin batısında yer alan Kefru'd-Dik kasabasında bazı binaların inşaatlarının durdurulması yönünde uyarı tebligatı verdiler.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir