• DOLAR 34.159
  • EURO 38.19
  • ALTIN 2916.65
  • ...
HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanlığından Kaymakam Uğuz'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanı Adnan Balyen, HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Biçen ve yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyarette, ilçede yaşanan sorun ve sıkıntılarının yer aldığı rapor Kaymakam Uğuz'a iletildi.

Halkın yaşadığı sorunları bizatihi ziyaret ederek elde ettikleri verilerle rapora döktüklerini ifade eden Balyen, raporda yer alan sıkıntıların çözümü noktasında beklentilerinin olduğunu söyledi.

HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Kaymakam Hasan Uğuz ise sorunları halletmeye çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Balyen şöyle konuştu:

"HÜDA PAR Silvan İlçe Teşkilatı olarak aylardan beridir Silvan esnafına, kırsal mahallelere, muhtarlara ve farklı kesimlerle yaptığımız ziyaretler sonucu ilçenin en önemli sorunlarını belirleyip yazılı olarak Silvan İlçe Kaymakamına ilettik. Bu sorunlar, özellikle Selahaddin Mahallesi olmak üzere ilçemizin altyapı kanalizasyon sorunu, kasaplar çarşısının yapımı, uyuşturucuyla mücadele, ilçe pazarının çatısı damlaması, surların etrafını ve ilçenin şehirleşme planına uygun yapılması, sanayi sitesindeki sorunu ve hayvan pazarının ilçe dışına alınması gibi onlarca sorunu Kaymakam Beye ilettik. Kendilerine teşekkür ederek bu sorunları en kısa zamanda halletmeye çalışacaklarını söyledi." dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir