• DOLAR 32.367
  • EURO 34.686
  • ALTIN 2393.285
  • ...
Beton direk minibüsün üstüne devrildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Cengiz Topel Mahallesinde Çamlık Caddesinde plakası tespit edilemeyen bir firmasına ait mikser beton aracının çarptığı aydınlatma direği yol kenarında park halinde olan Abdulkadir Kaçmaz'a ait 27 F 9480 plakalı minibüsün üzerine düştü. Park halindeki araçta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Olay yerine gelen polis caddeyi trafiğe kapatırken devrilen direği caddeden kaldırmak içim TEDAŞ ekiplerini aradı. Devrilen direğin yerinden kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı.
Müzede işi olduğu için aracını yol kenarına park ettiğini belirten Kaçmaz "Hanımım olaydan hemen önce araçtan çıkmış. Yeğenimin aramasıyla haberdar olduk, müzeden çıktığımızda aracımızın üzerine direğin düştüğünü gördük. Beton aracı dönüş alacağı zaman geri gelirken direğe çarpmış sonrada kaçmış. Oradan geçen yeğenim olayı görmüş beni haberdar etti. Direğe çarpan araç kaçtığı için aracı takip etti. Yeğenim aracı yakaladı, firmanın sahibine telefon açmış firma sahibine gereken bilgiyi vermiş. Ben de polisi aradım."dedi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.(Osman Gülebak/M.Emin Polat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir