• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Pazar kurulan cadde gece hijyenik hale getirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda pazar kurulan caddenin baştan aşağı temizlenerek hijyen hale getirildiğini belirtti.

Beyoğlu, vatandaşların, Yunus Emre Mahallesi Birlik Lisesi yakınlarında kurulan semt pazarı yerinin kötü kokular yaydığını dile getirdi. Beyoğlu’nun talimatıyla cadde temizlik ekipleri tarafından baştan aşağı temizlenerek hijyen hale getirildi.

İlçede vatandaşlara yönelik buluşmaları sürdüren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların hem memnuniyeti hem de talepleriyle karşılaşarak verdiği anlık talimatlarla çözüm üretilmesini sağlıyor.

Yunus Emre, Fatih ve Bağcılar mahallelerinde bir günde 8 eve misafir olan Başkan Beyoğlu, Yunus Emre Mahallesi’nde semt pazarının kurulduğu bölgenin temizlenmesi için belediyenin temizlik ekiplerine talimat verdi.

Beyoğlu ile görüşen vatandaşlar, "Her gün bir cadde ve sokakta sizi görmek mümkün. İhtiyaç sahibi kimselerin umudu oldunuz. Bundan dolayı sizden razıyız. Bir talebimiz daha var. Semt pazarı burada kuruluyor, pazarın olduğu günler balık kokusundan ve kötü kokulardan geçilmiyor. Bundan çok rahatsız oluyoruz” diyerek temizlik talebinde bulundu.

Beyoğlu’nun talimatıyla harekete geçen belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede geniş çaplı temizlik çalışması gerçekleştirerek alanı baştan aşağı hijyen hale getirdi. Kötü kokulardan arındırılan alan ayrıca deterjanlı suyla temizlendi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir