• DOLAR 34.246
  • EURO 37.146
  • ALTIN 2980.132
  • ...
Halk Belediye`den şikâyetçi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Muratpaşa Mahallesi sakinleri, mahalle içinden geçen ve üzeri açık olan çöp dolu kanalın tüm girişimlerine rağmen Muş Belediyesi tarafından yıllardır kapatılmadığını belirterek tepki gösterdi.
 
Muratpaşalılar Belediye kendilerine kulak vermesini istedi.
 
Kanal sağlığımızı tehdit ediyor
Yıllardır üstü açık olan kanalın her açıdan sağlıklarını tehdit ettiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Metin Saygı, tüm başvuru ve çabalarına rağmen kanalın bir türlü kapatılmamasını kınayarak kanalın bir an önce kapatılmasını istedi.
 
Her başvurumuzda `gidin hallederiz` diyorlar
Saygı, "Ben yaklaşık 20 yıldır bu mahallede oturuyorum ve bu kanal yapıldığından beri hep böyle. Biz mahalleli olarak hem Belediyeye hem de Çevre ve Orman Müdürlüğü`ne kanalın temizlenmesi ve üzerinin kapatılması için başvuruda bulunduk. Ben bizzat Çevre ve Orman Müdürlüğü`ne dilekçe verdim. Dilekçem valiliğe iletildikten sonra belediye gelip kanalı temizledi. Fakat sonuç yine aynı. Her başvurumuzda ``gidin hallederiz``diyorlar. Değişen hiç bir şey olmuyor`` dedi.
 
Evimizde yangın çıksa İtfaiye yanaşamaz
Araçların evine yanaşamadığını söyleyen Saygı, "Evimizde bir yangın çıksa itfaiye eve yanaşamaz. Bunların hepsi bir tarafa, kanalın içindeki bu pislik hem sağlığımızı ciddi manada tehdit ediyor, hem de kokusu çok rahatsız ediyor" diye konuştu.
 
Belediyenin kanalı temizleme konusunda işini yapmamasına tepki gösteren Saygı, ilgililerin mahallenin sorunları ile ilgilenmesini istedi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir