• DOLAR 34.402
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Asıl hedefleri demokrasi ve çözüm süreciydi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - AK Parti Haziran ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Batman İl Koordinatörlüğüne yeni atanan Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey`in ilk defa partililer ile bir araya geldiği toplantıya İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman İl Başkanlığı teşkilatları, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri katıldı.
 
Toplantıda söz alan İl Başkanı Güneştekin, kan ve gözyaşının dindiği, umutların büyüdüğü, Türkiye`nin başarılarına başarılar kattığı bugünlerde, Gezi Parkı bahane edilerek başlatılan eylemler ve şiddetin aslında demokrasiyi ve çözüm sürecini hedef aldığını, ancak milletin özverisi ve sağduyusu ile provokatörlerin amaçlarına ulaşamadıklarını söyledi.
 
Konuşmasının devamında Güneştekin, "Filistin davasında 2. Abdulhamit`i tahttan indirenler; millileştirme politikaları ile halkın büyük desteğini alan Adnan Menderes`i 27 Mayıs darbesiyle asanlar; Kürt sorununu çözüp ülkemizi Dünya`da lider ülke yapmak isteyen Turgut Özal`ı zehirleyenler; Milli Görüş ile insana insan olarak değer veren Necmettin Erbakan`ı 28 Şubat darbesiyle siyasetten uzaklaştıranlar, bugün Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`a yani millet iradesine saldıranlarla aynıdır" şeklinde konuştu.
 
Barışa ve kardeşliğe inanan milletin geçmişte de oynanan bu oyunlara artık fırsat vermediğini dile getiren Güneştekin, "Zaman Büyük Türkiye için bir ve beraber olarak provokatörlerin, halk düşmanlarının oyunlarını bozma zamanıdır" dedi.
 
Basına kapalı olarak devam eden toplantıda teşkilatın aylık faaliyetlerinin ve yerel seçim çalışmalarının istişare edildiği ve toplantının ardından İl Başkanı Güneştekin ile İl Koordinatörü Şahkulubey`in İl Başkanlığı`nda ilçe başkanları ile toplantı yaptığı öğrenildi. (Vedat Aydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir