• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi, İstanbul'da  yapılacak! İşte tarihler!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul TİM Maslak Gösteri Merkezi'nde "Belirsizlik Çağında Stratejik İletişim" temasıyla düzenlenecek zirve, dünyanın dört bir yanından uzman isimleri bir araya getirecek.

Zirvede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da video mesaj ile katılımcılara hitap edecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açılış konuşmasıyla başlayacak zirvede, 2 gün boyunca 24 ülkeden stratejik iletişim alanında uzman isimler, liderler, akademisyenler, kamu ve özel sektör temsilcileri ile medya profesyonellerinden oluşan 52 konuşmacı olacak.

Yaklaşık 3 bin yerli ve yabancı katılımcıyı İstanbul'da ağırlayacak zirvede, dezenformasyonla mücadeleden vatandaş̧ odaklı iletişim yaklaşımına, dijitalleşmeden kamusal iletişime kadar birçok konu ele alınacak.

Zirvede, iletişimin dünü, bugünü ve yarını hakkında karşılıklı tecrübe paylaşımı, 40 ülkenin iletişim, medya ve enformasyon politikalarına yön veren üst düzey yetkililerin katkılarıyla gerçekleştirilecek.

Zirvenin ilk gününde "Değişen Dünyada Dayanıklılık İçin Stratejik İletişim", "Dünyayı Verilerle Yeniden Tasavvur Etmek, Daha Etkin Vatandaş İletişimi: Veriler ve İçgörüler", "Geleneksel Savaşlarda Siber Cephe", "Hakikat Ötesi Çağda Geleneksel Medya" panelleri düzenlenecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir