• DOLAR 34.251
  • EURO 37.828
  • ALTIN 2931.576
  • ...
Eğitimde geçen dönem masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Eğitim Denetmenleri Yıl Sonu Toplantısı Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı genel inceleme faaliyetleri masaya yatırıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Gül, inceleme soruşturmalarda çalışmaların en hızlı ve en ekonomik şekilde tamamlanması, kurumdaki inceleme/soruşturmanın gereksiz yere uzatılarak, kurum çalışanlarının olumsuz etkilenmesinin önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim Denetmenleri Başkanı Metin Öztürk ise eğitim denetmenleri sayısının yaklaşık yüzde 35 azalması, denetim yapılan kurum sayısının 2 kat artmasına ve inceleme soruşturma sayısının da buna paralel artmasına rağmen yılbaşında belirlenen hedeflere ulaşıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu raporlarıyla ilgili, grup başkanları genel değerlendirme sunumlarını yaptı. Toplantının sonunda emekli isteminde bulunmuş, eğitim sistemine uzun yıllar hizmet veren eğitim denetmenleri Sami Ayaz ve Metin Yılmaz'a plaketleri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül tarafından takdim edildi.
(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir