• DOLAR 34.225
  • EURO 37.936
  • ALTIN 2919.467
  • ...
Girişimcilik Sertifikaları sahiplerini buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Sertifika törenine DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcısı Şilan Elmas, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çelik ve KOSGEB Diyarbakır Hizmet Merkezi Müdür Vekili Zülfikar Altunbağ ve kursiyerler katıldı.


Törende bir konuşma yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, girişimcinin en önemli özelliklerinden birinin de heyecan olduğunu ve kendilerinin de göreve yeni başladıkları için bu ilk törende aynı heyecanı yaşadıklarını belirtti.


Sayar, "Kendi işini kurmak ve KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen tüm girişimci arkadaşlarımızın çabalarını ve girişimlerini takdirle karşılıyorum. Girişimci arkadaşlarımızın bir fark yaratması ve kendi işinin patronu olması noktasındaki yenilikçi düşünmeleri, düşüncelerini geliştirmeleri, risk alma cesareti göstermeleri adım atacakları iş dünyası için önemli faktörler olacaktır" dedi.


2010 yılından beri KOSGEB ortaklığında eğitimlerin devam ettiğini belirten Sayar, kursiyer sayısının ilk yıl 30, ikinci yıl 190, üçüncü yıl 394 son olarak 2013 yılının ilk yarısında sayının 360 olmasının artış açısından kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.


KOSGEB Diyarbakır Hizmet Merkezi Müdür Vekili Zülfikar Altunbağ ise,"DTSO ortaklığında 3 yıldır eğitimleri üst düzeyde işbirliği ile gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Diyarbakır'da 2 bin 300 kişiye girişimcilik eğitimi verdik ve bu sayının yüzde 10'nu işlerini bizden aldıkları destekle kurdular. Bu bizim için mutluluk verici bir durumdur" dedi. (Ahmet Akyıldırım - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir