• DOLAR 34.179
  • EURO 37.85
  • ALTIN 2908.291
  • ...
Cizre'de 'Müslüman  Gençlik Haftası Futbol Turnuvası sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK -Cizre Mustazaflar Cemiyeti Kültür Komisyonu tarafından "Dünya Müslüman Gençlik Haftası" kapsamında 16 takımın katıldığı toplam 32 maçın yapıldığı Futbol Turnuvası finali maçı ile sona erdi.

Turnuvada ilk üç sıraya yerleşen takımlara ödüllerinin Dicle Nehrinin yanı başındaki parkta düzenlenecek olan 'Müslüman Gençlik Şöleni'nde takdim edileceği bildrildi.

Turnuvanın finali finali olimpik halı saha da yapıldı. Gençlerin heyecanla beklediği final maçı kardeşlik ve centilmenlik içerisinde gerçekleşti.


Final maçı Hakikat Yolcuları ve Allah'ın Aslanları adlı takımlar arasında yapıldı. Maçın galibi Hakikat Yolcuları oldu.

Maçtan sonra değerlendirmede bulunan oyuncular "Bu turnuvayı düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimize böyle güzel organizasyonları yaptıkları için teşekkür ederiz. Her şeye rağmen çok güzeldi." dediler.

Galip gelen grubun oyuncuları ise "Gençlik haftasında bu tür organizasyonların düzenlenmesi insanı mutlu ediyor. Bizim amacımız gelip burada şampiyon olmak değildi. Buradaki arkadaşları tanımak,kaynaşmak için geldik. Burada bulunduğumuz için çok mutluyoz. Şampiyonluğu bütün arkadaşlarımız adına aldık." dediler (Abit Dündar -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir