• DOLAR 34.236
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2920.514
  • ...
"Çözüm sürecinde kararlıyız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, çözüm süreci ve Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi. Uzun, Hükümet olarak PKK sorununu bitirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Sürece karşı çok hassas olduklarını belirten Uzun şunları kaydetti: "PKK sorununu inşallah çözeceğiz bunda kararlıyız. Kardeşliğimizi, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz için bu sorunu çözmemiz lazım. Bunun çözümünü istememek saçmalıktır. Başbakanımız da bu iş için kolları sıvadı, bütün mesaisini buna harcıyor."


Çözüm sürecini engellemek isteyenlerin olduğunu ifade eden Uzun, "Gezi Parkı olayların niçin yapıldığını iyi bir şekilde analiz ederek ortaya çıkardık. Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanlar var. Yıllardır Türkiye'nin imajını zedelemek için bazı tuzaklar kuruldu oyunlar oynandı. Hamdolsun bunlar bitti. Vatandaşımız bunlara çok destek vermedi. Türkiye Gezi Parkı bahane edilerek geliştirilen olaylara prim vermiyor. Vatandaşımız gerektiğinde cevabı verir. Kafa karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyelim. İnşallah bu sorunlarımız bitecek, Türkiye yoluna devam edecek" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir