• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
`Çocukluk bir cevher, onu kaçırmayın`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen `Huzurlu Aile Sohbetleri` konusunda bir seminer veren Aile Danışmanı Saliha Erdim, annelere çocuklarıyla nitelikli şekilde vakit geçirmelerini tavsiye etti. "Annesiyle kötü olan çocuk hayatı sevemez" diyen Erdim, annelere, "Çocuğunuzla anne çocuk ilişkisini en iyi şekilde idare etmeniz lazım" tavsiyesinde bulundu.
 
Çocukluğun bir kez yaşandığına dikkat çeken Erdim, "Çocukluk bir cevher, onu kaçırmayın" dedi. Annenin, çocuğuna onu anladığını ve dinlediğini hissettirmesi gerektiğini kaydeden Erdim, çocuğun hatalarının kapatılmasının da yanlış olduğunu, yeri gelince çocuğu uyarmak gerektiğini ifade etti.
 
Eşlerin birbirleriyle iletişiminin iyi olması gerektiğini de aktaran Erdim, eşiyle iyi geçinen bireylerin bu dünyasının da, ahiretinin de daha güçlü olacağını ve çocuklarıyla iletişiminin daha sağlam kalacağını söyledi. "Eşinizle iyi olmak istiyorsanız, onunla mutlu olduğunuz dakikaları sık sık hatırlayın" diyen Erdim, kadınlara eşlerine güzel şekilde hitap etmelerini tavsiye ederek sözlerini noktaladı. (Cihat Yavuz - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir