• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Bingöl Peygamber Sevdalılarından ‘Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar’ programına davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Bingöl temsilcisi Şefik Börü, 20 Kasım pazar günü saat 15:00’da yeni belediye binası konferans salonunda yapılacak olan etkinliğe tüm halk davet etti.

Börü, sahabelerin her birinin birer örnek olduğunu söyleyerek, “Tövbe suresinin yüzüncü ayetinde geçen ‘…Allah onlardan razı, onlar da Allah’tan razı olmuşlardır.” ayetinden de anlaşılacağı üzere sahabelerden Allah razı olmuştur. Allah’ın razı olduğu insanlar topluma ve özellikle Müslümanlara örnek insanlardır. Vakıf olarak Peygamberimiz aleyhisselamın dizi dibinde terbiye almış olan sahabelerin güzel hayatlarını anlatma, anlama ve onlara benzeme noktasında bu etkinliklerin topluma faydalı olacağını düşünüyoruz. Tüm halkımızı pazar günkü etkinliğimize davet ediyoruz. “ ifadelerine yer verdi.

Program detayları hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Börü, açıklamalarına şöyle devam etti:

Halkımızın güzel bir pazar günü yaşayacağı zengin içerikli bir program hazırladık. Şehitler Kervanı Platformu Başkanı İlahiyatçı Ömer Çelik hocanın konuşacağı programımızda İlahi, ezgi ve sinevizyon gösterimi olacaktır. Tüm halkımız ailece davetlidir. (İLKHA)

 

 

 





Bu haberler de ilginizi çekebilir