• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Gönüllü öğretmenlerin eğittiği öğrenciler bursluluk sınavını kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yücel, gönüllü öğretmenlerinin emeklerini karşılıksız bırakmayan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, bursluluk sınavı öncesinde okul ziyaretleri kapsamında Adaklı İlçesinde Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etmiş ve okulda gönüllü öğretmenler tarafından 10 öğrencinin hazırlandığına şahit olmuştu.

Adaklı Yatılı Bölge Ortaokulunda  10 öğrenciden 9’unun sınavı başarıyla geçtiği bilgisini alan Yücel, öğretmenlerinin emeklerini boşa çıkarmayarak sınavı kazanan öğrencileri ve onları sınava hazırlayan öğretmenlerini hafta sonu makamında kabul ederek tebrik etti.

Değerli öğretmen arkadaşlar, kimsenin sizden böyle bir talebi olmadığı halde gönüllü olarak bir araya gelerek yaptığınız bu durum bir örneklik oluşturmakla beraber aynı zamanda rol ve model olmalıdır diyen Yücel, öğretmenliğin ne denli kutsal ve fedakârlık gerektiren bir meslek olduğunu gösteren öğretmenlere teşekkür ederek, öğretmenlerin göstermiş olduğu gayret ve başarılı çalışmalardan dolayı tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)






Bu haberler de ilginizi çekebilir