• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Bakan Soyludan Kılıçdaroğlun'a  tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TV100'de katıldığı bir programda CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ve mafya gruplarıyla ilgili iddiaları konusundaki soru üzerine Soylu, "Ana muhalefet lideri maalesef hezeyanlar içerisinde. Her daim bu tip iddialar ortaya koyuyor. Altı boş, herhangi bir tutarlılığı, dayanağı olmayan ve bir olaydan mülhem, yani neşet eden hadiseleri sanki bütün her şey onun içerisindeymiş gibi anlatmaya çalışan, siyasetini iftira ve yalana dayandıran bir anlayışı söz konusu. Sadece o değil, kendi arkadaşları da öyle. Yani geleneksel bir iftira ve yalan siyasetiyle, bir dezenformasyonla karşı karşıya olduğumuzu ifade etmeliyim." yanıtını verdi.

"Kılıçdaroğlu'nun iddiaları arasında bulunan uyuşturucu madde olan meth nedir? Uluslararası mafya baronları Türkiye'de rahat geziyorlar mı?" sorusu üzerine Soylu, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu, 'elimizde Türkiye uyuşturucu raporu var' diyor. Bu uyuşturucu raporunu kim hazırladı? Bu rapor bugün mü hazırlandı? Sahtekarlığın bu kadar büyük bir boyutu olamaz. Siyaset yapılır ama erdemli, ahlaklı, dürüst yapılır. Daha düne kadar 'tefeci' diyordun Londra'dakilere, şimdi gidip orada kimle karşı karşıya kalıyorsun? 'Hani biz tefecilere Türkiye'yi satıyorduk Londra'ya?' Şimdi ne yapıyorsun? Aklı malul birisiyle karşı karşıyayız. Değeri, itibarı olmayan, kendisinin itibarı yokmuş gibi karşısındakinin itibarı olduğunu düşünmeyen birisiyle ve bir takımla karşı karşıyayız. CHP, tarihinin en kötü takımıyla yönetilmektedir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir