• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mahir Ünal istifa etmişti! Ömer Çelik'ten açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VEKİLLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Milletvekillerimiz hem sahadaki çalışmaları hakkında yaptıkları tespitlerle ilgili bilgi verdiler. Hem de 2023 seçim yılı, seçimlere dönük olarak yapacakları çalışmalar ayrıntılı biçimde değerlendirilmiş oldu. 

Sayın Cumhurbaşkanımızın seçime kadar kesintisiz bir çalışma takvimi talimatı var. bu toplantı ile birlikte vekillerle toplantı tablomuz tamamlanmış oluyor.

MAHİR ÜNAL'IN AYRILIĞI

Dün bazı görev değişiklikleri oldu. Sayın Mahir Ünal'a çok teşekkür ediyoruz, Özlem Zengin arkadaşımız aday gösterildi. Yeni grup başkanvekili seçimimiz Çarşamba grup toplantısından sonra belirlenecek. 

BAŞÖRTÜSÜNE ANAYASAL GÜVENCE: TAKVİM YARIN NETLEŞECEK

Cumhur İttifakı olarak ortak bir çalışma yürüyoruz. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ bey, MHP'den bu çalışmayı yürüten Fethi Yıldız beyle bir araya gelecekler. Yarın takvim netleşecek. Bazı siyasi partilere ziyaret olacak. Heyeti yarın görürsünüz. Bakan Bey olacak, siyasi arkadaşlarımız da olacak. Referanduma gittiğinde temel hak ve hürriyetler ile aile kurumunun korunması ile ilgili düzenleme önerisi getiriyoruz. Referanduma gitmesi halinde ezici çoğunlukla geçebilecek bir düzenleme. Referanduma götürülmesinden de herhangi bir çekince olmaz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir