• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Vali Hacıbektaşoğlu Kurtalan ilçesinde asfaltlanan köy yollarını inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Hacıbektaşoğlu ilk olarak Kurtalan Aksöğüt köyünü ziyaret etti. Köy girişinde Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, yapımı tamamlanan 2,8 Km (BSK) sıcak asfalt köy yolunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Akçagedik Köyünde tamamlanan 4,1 km 1.Kat Asfalt Sathi Kaplama yol çalışmalarını inceleyip köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

“Köylerimiz güvenli ve konforlu yollara kavuşuyor”

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Yeşilkonak, Kayalısu, Tulumtaş köyleri güvenlik ve köy gurup yolunun 20,5 Km (BSK) Sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve firma yetkililerinden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, “İller Bankası Köy Kalkınma payı ve KÖYDES projeleri kapsamında Kurtalan ilçemize bağlı, Aksöğüt, Akçagedik, Kayalısu, Yeşilkonak, Tulumtaş, Atalay ve Çeltikbaşı köyüne bağlı Ergüven mezrasında toplamda 23,3 km bitümlü sıcak asfalt, 16,9 km 1. kat asfalt sathi kaplama, 13,5 km de 1 kat ve 2. kat asfalt sathi kaplama işi tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.” dedi.

Vatandaşların daha konforlu, daha sağlıklı bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla güvenli ve konforlu yollar kazandırmaya devam ettiklerini kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Siirt'imizin her köşesinde 7/24 hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Bütün bu çalışmalarımız vatandaşlarımızın mutluğu ve refahı içindir. Kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam standardına kavuşması, yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalmamasını istiyoruz. Çünkü insanın en mutlu olarak yaşayacağı yer doğup büyüdüğü yerdir. Devletimizin, hükümetimizin sağladığı kaynaklarla hayata geçirilen bu projeler ile vatandaşlarımızın yaşam kaliteleri daha da yükselecektir.”

Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra, sırasıyla Kayalısu, Tulumtaş, Atalay ve Ergüven mezrasını ziyaret etti. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir