• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
HÜDA PAR'ın "Gençlik Haftası" etkinliklerinin finali Adana'da yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanlığı tarafından 23 Ekim'de başlayan ve finalinin 30 Ekim'de gerçekleştirilecek olan "Gençlik Haftası" etkinliklerinin finalinin Adana'da yapılacağını belirten HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı Hüseyin İmir, tüm gençleri etkinliğe davet etti.

 

Gençler seslenen İmir, "Değerli gençler; bizler, HÜDA PAR olarak gençlerin yaşadığı umutsuzluk halinin farkındayız ve umutsuzluğa sürüklenen gençlerin elinden tutmak için çağrıda bulunuyoruz. Yaşanan sorunlar ve problemler her ne kadar büyük olursa olsun, bu umudu büyütecek, bizleri kadim medeniyet geleneğimizden aldığımız mirasla geleceğe taşıyacak ve umudu ilmek ilmek bu memleketin damarlarına işleyeceğiz." dedi.

Umudun gençlerde olduğunu vurgulayan İmir, devamında şunları aktardı:

Hür Gençlik olarak umudun sizlerde olduğunu hatırlatıyoruz. Taşınan bu umutların israf ve istismarına engel olacaklar da bizleriz. Umut sende, inanç sende, kardeşlik sende, heyecan sende… Yeniden bir medeniyet inşa edecek olan senin aklında, gönlünde ve vicdanında. Ortaya koyacağın irade, taşıdığın umudun değerini bilenlerden yana olmalı. Ortaya koyacağın irade, umudun sende olduğunu bilmeli. Ortaya koyacağın irade, umut istismarcılarına atılan bir tokat olmalı. Ortaya koyacağın irade, umudundan aldığı ilhamla geleceği inşa etmelidir.

Etkinliğin finalinin Adana'da olacağını belirten İmir, "Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Adana Amfi Tiyatrosunda başlayacak olan final etkinliğimize tüm gençlerimizi bekliyoruz. Birbirinden güzel birçok etkinliğin, yarışmanın yapılacağı birçok ilahi ve ezginin seslendirileceği ve değerli konuşmaların yapılacağı etkinliğimize katılmanızı bekliyoruz." çağrısında bulundu. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir