• DOLAR 32.293
  • EURO 35.224
  • ALTIN 2468.799
  • ...
Kâhta Umut Kervanı ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve et ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında köprü görevi gördüklerini belirten Kâhta Umut Kervanı Başkanı Mehmet Sivil, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kırmızı et yardımında bulunduklarını kaydetti.

Sivil yaptığı açıklamasında, "İlçemizde iş imkânının az olmasının yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelerin de faza olması beraberinde birçok sorun ve sıkıntıyı getiriyor. Malumunuz önümüz kış ihtiyaç sahibi ailelerin yakacak ihtiyacının yanı sıra çocukların da bot ve mont gibi ihtiyaçları olacaktır. Bizler istiyoruz ki bu ailelerimizin her bir bireyi de diğer insanlar gibi evlerinde huzur ve sağlık içinde otursun. Çocukları okula giderken ayakları ıslanıp hastalanmasın. Çocuklar okuldan döndüğünde sıcak bir aile ortamında derslerini çalışabilsin. Bu doğrultuda kış çalışmalarımızda başladı. Tüm hayırseverleri bu çalışmamızda yanımızda görmek istiyor ve onları bu hayır kervanında umut olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hayırseverlere yardım çağrısında bulunan Sivil, "Her ay yolumuzu gözleyen kardeşlerimiz olduğu gibi her kış ve her okul sezonunda da bizleri bekleyen gözleri yollarda çocuklar ve aileler var. Ben derim ki gelin bir beklenen de siz olun ve sıcacık bir dokunuşla üşüyen yüreklere umut olalım." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir