• DOLAR 32.319
  • EURO 34.84
  • ALTIN 2448.623
  • ...
Hür Gençlik sabah namazı ve doğa yürüyüşünde bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından ilan edilen ve ekim ayının son haftalarında icra edilen “Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında, Kayseri İl Gençlik Kolları da birtakım etkinlikler düzenledi.

Sabah namazında Camii Kebir’de bir araya gelen gençlere, namaz çıkışında çorba ikramında bulunuldu.

Cami cemaatinden de katılımın olduğu çorba ikramının ardından, Ali Dağı Mesire Alanında doğa yürüyüşüne çıkıldı.

Doğa yürüyüşünde sonra bir açıklama yapan HÜDA PAR Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Genel Merkez Gençlik Kollarımızın ilan ettiği etkinliklerin startını bugün düzenlediğimiz sabah namazı buluşması ve doğa yürüyüşü ile verdik. Önümüzdeki günlerde de birbirinden farklı kültürel ve sportif faaliyetlerimiz olacaktır.” dedi.

Yalçınkaya, “HÜDA PAR Gençliği olarak Kur’an’la beslenmiş, Peygamberinin ahlakından nasiplenmiş, yolunu aydınlatan bir yıldız misali sahabeleri ve şehitleri kendisine bir kandil olarak bilmiş gençlerin umut olacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle gönlü ve zihni, içinde bulunduğu düzenden memnun olmayan, bir şeylerin değişmesi gerektiğine olan inancı taşıyan, kendisine dayatılan birkaç tercih dışında alternatifler arayan herkesi Hür Gençlik çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir