• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları “Gençlere evlilik fonu”  stantı açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Bursa İl Gençlik Kolları Gençlik Haftası kapsamında 15 Temmuz Fomara Meydanında bir stant etkinliği düzenledi.

Kurulan stantta daha önce HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun gündeme getirdiği evlenmek isteyip de evlenemeyenlere yönelik bir fon oluşturulması talebini Bursa’da kurduğu stant ile halka ve gençlere broşür dağıtıldı. Gençlere evlilik fonu özelinde yapılan stantta gençler yoğun ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları Başkanı Yasin Söğüt, "Açmış olduğumuz standın amacı aileye sahip çıkmanın en temel adımı gençlerimizi evliliğe teşvik etmektir. Gençlerimize evliliğin yolunu açmak gerekiyor." dedi.

"Gençlerimiz artan maliyetlerden dolayı evlenemiyorlar"

Kurmuş oldukları stanttın  23-30 Ekim tarihler arasında "Umut Sende" temasıyla gerçekleştirecekleri etkinliklerin ilki olduğunu söyleyen Söğüt, "Bugün standımızda partimizin daha önce evlenmek isteyen gençlere evlilik fonu oluşturması talebiyle de halkımıza tanıtmak için bir stant kurmuş bulunmaktayız. Standımızda gençlerimize soruyoruz. Evlenmek istediğinizde önünüze çıkan sorunlar nelerdir? Gençlerimizin çoğu evlenmek istiyorlar ama hayat pahalılığı ve artan maliyetlerden dolayı evlenemiyorlar. Maddi durumları maalesef engel oluyor. Bunun nedeni de ortamdaki ifsattır." ifadelerini kullandı.

"Aileye sahip çıkmanın en temel adımı gençlerimizi evliliğe teşvik etmektir"

Söğüt, "Yaşlılarımızdan almış olduğumuz devletin hazinesine aktarılan paranın gençlerimizin evlenmesine yönelik oluşturacağımız fona aktarılması yönünde talebimiz var. Teklifimizin temel içeriği budur. Aile kurumu, toplumun en temel yapı taşıdır. Bugün aile kurumuna sahip çıkmazsak dünya bir zindana dönüşecektir. Bizim aileye sahip çıkmamız gerekiyor. Aileye sahip çıkmanın en temel adımı gençlerimizi evliliğe teşvik etmektir." diye konuştu.

HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları, 23-30 Ekim tarihleri arasında Gençlik Haftası ‘Umut Sende’ temasıyla etkinliklerin hafta boyunca devam edeceğini bildirdi. (İLKHA)

 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir