• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
TÜMSİAD, TÜMEXPO Fuarı'na Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesi, TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı hazırlıkları kapsamında toplantı düzenledi.


Toplantıya TÜMSİAD Genel Merkez TÜMEXPO Fuar Koordinatörleri Ali Kurnaz, Murat Açıkbaş, TÜMSİAD Bingöl Şube Başkan Yardımcıları Vedat Bingöl, Cihan Uzunyayla, yönetim kurulu üyeleri Halim Canlı, İbrahim Burak Bektaş, diğer üyeler, işadamları ve firma temsilcileri katıldı.


TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarının Bingöl ve diğer doğu illeri için önemli bir fuar olduğunu belirten TÜMSİAD Bingöl Şube Başkan Yardımcısı Vedat Bingöl, "Fuarların avantajlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle TÜMEXPO, yurtiçi ve yurtdışı tüm sektörleri kapsayan bir fuar olduğu için bu fuara kesinlikle katılmayı düşünüyoruz. TÜMSİAD üyesi olan veya olmayan tüm Bingöllü işadamlarımızı bu fuara davet ediyoruz. Ekonomik kalkınma doğrultusunda firmaların bu fuara katılmaları gerektiğini düşünüyoruz" dedi.


TÜMSİAD'ın doğu ve güneydoğu illerine önem verdiğini belirten TÜMEXPO Fuar Koordinatörü Murat Açıkbaş, "12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında Uluslararası TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1'nci Uluslararası KOBİ Şurası gerçekleştirilecektir. Bingöl, coğrafik olarak önemli bir konuma sahip. Bu nedenle Bingöl'ün bu tür fuarlara katılması gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir