• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Batman Basın Derneği Başkanı Uyanık: Yerel basın desteklenmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazetecilerin kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zor şartlar altında çalıştıklarını belirten Uyanık, basın çalışanlarının kamuoyu için en değerli meslek gruplarının başında geldiğini ifade etti.

Uyanık, "Basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak kurumlar ve toplum arasında köprü görevi gören, halkımızın ve bölgemizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek veriyor." dedi.

Zor şartlarda ve ekonomik sıkıntılar çeken gazetecilerin acilen desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Uyanık, şöyle devam etti:

"Yerel basın ve çalışanları zor bir süreçten geçiyor, yerel basın adeta güçsüzleştiriliyor. Bu nedenle acilen iyileştirici destekler verilmeli. Tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını kutlar, meslek hayatlarındaki bu zor süreçte başarılarının devamını diliyorum."(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir