Gıda işletmecilerine hijyen eğitimi verildi
Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından lokantacılar, tatlıcılar ve pastanecilere hijyen esasları üzerine eğitim verildi.
İmalathanesi olan işletmelerde çalışan personele yönelik verilen eğitim Esnaf ve Sanatkârlar Odası toplantı salonunda düzenlendi.
Toplantıda, gıda ile ilgili mevzuat, gıda hijyeni, personel hijyeni gibi konularda detaylı bilgilendirme yapıldı.
Toplantıya katılan İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, denetimlerin yapılmasına rağmen mevzuata göre istenilen hijyen gerekliliklerini halen yerine getirmeyen işletmelerin olduğuna dikkat çekerek, işletme hijyenine ve işletmede çalışan personellerin hijyen esaslarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. (İLKHA)