• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
SON DAKİKA
Van Umut Kervanı tarafından düzenlenen kermese yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geleneksel olarak yıl içinde düzenlenen ve gelirinin ihtiyaç sahiplerine verildiği kermeste yemekler, ayakkabı, giyim, züccaciye ürünleri ve kitaplar gönüllü çalışanlar tarafından satılıyor.

Düzenlenen kermes hakkında konuşan Van Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Vatan, geleneksel hale getirdikleri kermes faaliyetini 2022 yılında da gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kermeste birçok ürünün bulunduğuna dikkat çeken Vatan, şunları söyledi:

“Kırtasiye, kitap, züccaciye ve giyim gibi her türlü ihtiyacı karşılayacak bir kermes oluşturduk. Elde ettiğimiz gelirleri, derneğimizde kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmayı düşünüyoruz. Bu anlamda bizden yardımını esirgemeyen hayırsever kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle bayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. El emeği ile hazırladıkları yiyecekleri burada satışa sunuyoruz. Kermesimize yoğun bir rağbet var. Van halkımızın daha çok bu hayra vesile olmasını istiyor hepsine teşekkür ediyoruz.

Kermesimizi 13 Ekim tarihinde açtık. 22 Ekim’e kadar da kermesimiz devam edecek. Kermesimiz Merkez Beşyol mevkiinde Ak Parti İl Başkanlığının yan tarafındaki binanın zemin katında kermesimizi devam ettiriyoruz.” (İLKHA)     



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir