• DOLAR 32.674
  • EURO 35.138
  • ALTIN 2442.322
  • ...
Kadıköy'de yaşanan patlamanın görgü tanıkları konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kadıköy Fikirtepe'de saat 19.05'te henüz belirlenemeyen bir sebeple yaşanan patlamada 3 kişi öldü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından söndürülen yangın sonrasında olay yerinde inceleme başlatıldı. Patlamaya ilişkin İstanbul Valiliği'nden henüz net bir açıklama yapılmazken olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeyi tamamladıktan sonra net bir açıklama yapılacağı duyuruldu.

Yaşanan olaya tanıklık eden ve hemen olay yerine koşan görgü tanıkları, İLKHA muhabirine konuşarak yaşananları anlattı.

Olayın şahitlerinden Kadir Çavuşoğlu, "Patlama sesi ile dışarı çıkıp patlamanın yaşandığı binanın yanına geldik. Herkes balkondaydı. Bir kişi atlayacaktı ama bırakmadık. İkinci kattan birisini, üçüncü kattan da bir bayanı indirdik. Ardından ikinci patlama olunca kaçtık. Ardından da itfaiye geldi. İtfaiyenin ardından polis ekipleri geldi. Sonrasında ise ambulans geldi." dedi.

Görgü tanıklarından Furkan Gökhan da, "Binanın tam karşısındaki evde oturuyorum. Saat 19,30 gibi yatıyordum. Birden bomba gibi bir ses geldi. Direkt yataktan çıkıp dışarı koştum. Başta sadece bir duman vardı. İnsanlar patlamanın oluğu yerden, balkondan atlıyordu. Ardından art arta patlamalar yaşandı. Abartısız 15-16 defa patlama oldu. Yangın arka tarafa sıçradığında zaten o yangını anlatmak mümkün değil. 3 kişi ölmüş diyorlar. Allah yardımcıları olsun. Allah rahmet eylesin." diye konuştu. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir