• DOLAR 32.452
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2436.25
  • ...
Batman'da hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Batman'da çeşitli yerlerde hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 5 kişiden 2'sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

 

Yapılan açıklamada, "05.30 sıralarında ilimiz Belde Mahallesi civarlarında ikametten hırsızlık olayının olduğunun bildirilmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı hırsızlık büro ekiplerince belirtilen çevrede yapılan çalışmalarda evler ve balkonlardaki demir kapılardan hırsızlık yapan ve hırsızlık esnasında gözcülük yapan 4 şahıs yakalanmıştır. Şahısların vermiş olduğu bilgiler ışığında yapılan aramalarda; 9 adet cep telefonu, iki adet kol saati, 3 adet laptop ve farklı adreslerden çalınan ev eşyası, araçlarda yapılan aramalarda ise esrar maddesi ele geçirilmiştir" denildi.

 

Açıklamanın devamında ise bir başka hırsızlıkla ilgili şunlar söylendi: "İlköğretim okulunda meydana gelen resmi kurumdan hırsızlık olayı ile ilgili olarak okulun güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, daha önce 3 ayrı hırsızlık olayından kaydı bulunan şüpheli şahıs hırsızlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda bir parkta bulunduğu esnada takibe alınmış. Şahıs takip edildiğini anlaması üzerine Gap Mahallesi'nde bulunan bir inşaata çıkmış ve inşaatın 2. kattan atlayarak kaçmaya başlamış, ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanmıştır."

 

Olayda toplamda 5 şahsın yakalandığı ve bunlardan 2'sinin tutuklandığı belirtilirken, 3 şahsın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir