• DOLAR 34.231
  • EURO 37.938
  • ALTIN 2915.087
  • ...
Vatandaşın Şalteri Attı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Elektrik kesintilerinin yoğun yaşandığı Bingöl`de vatandaşın mağduriyeti de her geçen gün artıyor.

Son günlerde Yüksek gerilimden dolayı vatandaş, mağduriyet yaşıyor. Elektrik kesintisi yüzünden elektrik cihazları bozulan vatandaşlar, hakkını aramak için soluğu Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı`na alıyor.

Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı`na vatandaşlar tarafından her geçen gün şikayetler artıyor. Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı, vatandaşı haklı bulduğu kararları FEDAŞ İl Müdürlüğü`ne göndermesine rağmen vatandaşların mağduriyeti çözülmüyor.

Ani kesinti ve voltaj düşüklüğüne bağlı olarak yaşanan sıkıntıların kendilerini mağdur ettiğini kaydeden vatandaşlar, mağduriyetin giderilmesi konusunda Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı`na başvuru yaptıklarını söylediler.

AKSA FEDAŞ İl Müdürlüğü`nü sorunun çözümü konusunda göreve çağıran vatandaşlar, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı`nın haklı bulduğu kararlar kapsamında mağduriyetlerini gidermelerini istediler.

Vatandaşlar, "Ani kesinti ve voltaj düşüklüğüne bağlı olarak yaşanan sıkıntılar bizleri mağdur etti. Bu sebepten dolayı evlerimizde cihaz kalmadı. Binlerce lira heba oluyor. FEDAŞ kendi parasını almaya gelince 1 gün beklemeden faiz bindiriyor. Ödemeyenin elektriğini kesiyor. Fatura ödemelerine gösterdikleri hassasiyeti bizlerin mağduriyetinin giderilmesi için de göstersinler" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir