• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kendi kıyametlerini kendi elleriyle hazırlamaya gidiyorlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Siyonist işgalciler Filistinlileri vahşice katlediyor ve evlerine Yahudileri yerleştirmeye devam ediyor. Buna binaen dünyanın her yerinden Yahudi asıllı göçmenlerin göçlerini kabul ederek onlara gayri resmi ve ahlaksızca Filistinlerin zorla el koydukları evlere yerleştiriyorlar ama bilmiyorlar ki kendi kıyametlerini kendi elleriyle hazırlıyorlar...

Yahudileri yerleştirdikleri her yer, Filistinlilere yönelik saldırı ve katliamların bir üssü gibi kullanılıyor. Kadın-erkek, genç-yaşlı bütün fertleri silahlı birer katil ve işgalci…

Ama biz inanıyoruz ki bir gün bu zulüm son bulacak ve Hak gelip batıl zail olacak.

Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz bir hadisinde şöyle buyurmuştur: “Müslümanlarla yahudiler harp etmedikçe kıyamet kopmaz. Müslümanlar onları öyle bir öldürecekler ki, hatta yahudi taşın ve ağacın arkasına saklanacak, taş veya ağaç da: ‘Ey müslüman, ey Allah’ın kulu! Şu arkamdaki yahudidir, hemen gel de onu öldür!’ diyecektir. Yalnız Ğargad ağacı bunu demeyecek, çünkü o yahudilerin ağacıdır.”(Müslim: 2922)

ON BİNLCERCE KİŞİYİ KAPSAYACAK

İşgal çetesinin yaptığı açıklamada, "Rusya ve Ukrayna'da yaşanan son gelişmeler ışığında İsrail'e büyük bir göç dalgasını kabul etmeye hazırlanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sözü edilen göç dalgasının on binlerce kişiyi kapsayacağı ifade edildi.

İşgal çetesinin İstatistik Merkezi'ne göre, son 20 yılda İşgal çetesine en çok göç veren iki ülke Rusya ve Ukrayna oldu.

İşgal çetesi, Rusya ve Ukrayna'dan göç edenlerin büyük bir kısmını sözde israil yasalarına göre vatandaşlık hakkı verilen Yahudi kökenlileri kapsıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir