• DOLAR 34.221
  • EURO 37.902
  • ALTIN 2932.032
  • ...
Bingöl’de 11 yeni okul yatırım programına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl’e kazandırılan yeni yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl il Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, “Yavrularımızın daha nezih bir ortamda eğitim almaları için İlimizdeki eğitim yatırımlarımız hızla devam ediyor” dedi.

“İlimizde 11 yeni okul Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yatırım programına alındı”

Yücel yaptığı açıklamada, “İlk önceliğimiz olan yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızın daha modern eğitim kurumlarında eğitim almaları noktasında hem kullanım ömrünü tamamlayan okullarımızın yıkılarak yerine yenisinin yapılması hem de ihtiyaç olan bölgelerimizde yapılacak olan 11 modern okulumuz, Bakanlığımızın 2022 yatarım programına alınmıştır. dedi.

Yücel, Millî Eğitim Bakanlığı’nın 2022 yatırım programına aldığı Bingöl’deki Anaokulu, İlkokul, YBO, olmak üzere 11 modern okul binalarının da il merkezi ve ilçelerinde modern binaları, derslikleri, çok amaçlı salonlarıyla yapımına başlanacağını belirten Yücel, “Evlatlarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yapılacak olan okullarımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete açılacak ve çocuklarımız bu yeni binalarda eğitim görecekler inşallah.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir