• DOLAR 32.236
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2412.192
  • ...
HÜDA PAR Bursa Kadın Kolları "evliliğe teşvik aileyi koruma" temalı stant açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

HÜDA PAR Bursa Kadın Kolları tarafından 15 Temmuz Fomara Meydanında, evliliğe teşvik ve aileyi koruma amacıyla “25 yıl evli ev hanımlarına emeklilik hakkı verilsin” temalı stant çalışması gerçekleştirildi.

Merkez Osmangazi ilçesi 15 Temmuz Fomara Meydanında açılan standa, halktan büyük destek geldi. Özellikle ev hanımlarının ilgi göstermesi dikkat çekti.

HÜDA PAR'ın evliliğe teşvik aileyi koruma ve halk ile tanışma amacıyla açılan stantta, halka tanıtım afişi ve broşür dağıtıldı.

“Aile ıslah edilmeden toplum ıslah edilemez”

"Memleketin HÜDA PAR'a ihtiyacı var" temasıyla çıktıkları yolda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten HÜDA PAR Bursa Kadın Kolları Başkanı Zehra Çiftçi, “25 yıllık evli ev hanımlarına yönelik emeklilik hakkı verilmesi için partimiz HÜDA PAR’ın bir önerisi vardı. Halkta yansımaları çok olumlu oldu ve güzel dönüşler aldık. Ciddi anlamda teveccüh görüyoruz. Özellikle de ev hanımlarından ciddi anlamda bu konuda bize destekler oldu.” dedi.

“Halk HÜDA PAR’ın önerisininin yasalaşmasını istiyor”

HÜDA PAR’ın önerisinin aileyi korumaya yönelik olduğunu belirten Çiftçi, “Çalışmalarımızda çok ciddi mesafeler kat ediyoruz. Halktan da yansımaları çok güzel oluyor. Standımızda günlük yüzlerce kişiyle birebir görüşme gerçekleştiriyoruz. Halk, HÜDA PAR’ın ev hanımlarına 25 yıl evlilik önerisine ciddi bir şekilde destek veriyor ve bu önerinin yasalaşmasını istiyor.” diye konuştu.

Stant çalışması 25 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir