• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Pakistan'dan "normalleşme" iddialarına yalanlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu çalışmalarına katılmak için gittiği New York'ta gazetecilere açıklamada bulunan Zerdari, Filistin davası konusunda Pakistan'ın tavrında herhangi bir değişiklik olmadığını belirtti.

Pakistan'daki bazı STK'ların zaman zaman bu tür faaliyetler organize ettiğine işaret eden Zerdari, Pakistan hükümetinin söz konusu faaliyetlerle bir ilişkisinin olmadığını bildirdi.

Konuya ilişkin Pakistan Dışişleri Bakanlığı da perşembe günü yaptığı açıklamada, ülkeden bir heyetin işgal rejimini ziyaret ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurmuştu.

Dışişleri Bakanlığı açıklamasında, siyonist işgal rejimine yapılan söz konusu ziyaretin yabancı bir STK tarafından yapıldığı belirtilerek Pakistan'ın Filistin meselesindeki tutumunun açık olduğuna işaret edilmiş, dış politikada herhangi bir değişiklik olmadığı vurgulanmıştı.

Pakistan'dan bir heyetin işgal rejimini ziyaret ettiğine dair iddiaların reddedildiği açıklamada, İslamabad'ın Filistin halkının kendi kaderini tayin hakkını kararlılıkla desteklediği ifade edilmişti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir