• DOLAR 34.205
  • EURO 37.92
  • ALTIN 2918.758
  • ...
HÜDA PAR Muş İl Başkanlığından yapılmayan köy yollarına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Muş merkez ile Korkut ve Yaygın ilçelerine bağlı birçok köy yolunun yıllardır programa alınmadığını dile getiren Çağlayan, “Hem biz hem de halkımız soruyor, bu köy yollarını yapmamanızın nedeni nedir?” diye ilgililere çağrıda bulundu.

 

Köy ziyaretleri kapsamında gittikleri köylerde, yapılmayan yollara köylülerin tepki gösterdiğini belirten Çağlayan, HÜDA PAR olarak sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.

Aynı mevkide bulunan birçok köy yolunun kilitli parke ve sıcak asfaltla yapılırken, bazı köy yollarının ise programa alınmamasının adaletli bir hizmet anlayışı olmadığını ifade etti.

Çağlayan, “Muş merkeze bağlı bazı köy yollarında araçla gitmek bir hayli zor. Yaygın, Korkut ilçelerimize bağlı bazı köy yoları yıllardır programa alınmamış. Çakırlı, Çınaraldı, Bilek, Savaş köyleri bunlardan sadece birkaçı. Bazı köy yolları ve köy içleri kilitli parke ve sıcak asfaltla yapılırken, paralel bulunan bazı köyler ise yıllardır programa alınıp yapılmıyor. Köy yolları arasındaki fark bariz olarak görülüyor. Yapılmayan köy yolları, siyasilerin, siyasi emellerine kurban ettiği yollardır.” dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir