• DOLAR 34.278
  • EURO 37.53
  • ALTIN 2929.774
  • ...
Greve Giderek İş Bırakan Sendikalara Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Eğitim Bir Sen Diyarbakır İl Başkanlığı yazılı basın açıklaması yaparak grev kararıyla iş bırakan solcu sendikalara tepki gösterdi.


Yapılan yazılı açıklamada, "Taksim Gezi Parkı`nda birkaç ağacın yerinin değiştirilmesi bahanesiyle başlayan, akabinde marjinal grupların, ajanların, faiz lobisinin yerli(!) uzantılarının dahil olmasıyla kırılma yaşayan ve 28 Şubat`ın psikolojik harekâtını andıran her türlü yol ve yöntemle darbeye yeltenenler, milletin oynanan oyunu ve bunun arka planını fark etmesiyle birlikte boylarının ölçüsünü almışlardır" ifadelerine yer verildi.


Açıklamanın devamında, bazı sivil toplum kuruluşlarının 28 Şubat`ın 5`li çetesine özendiklerine işaret edilerek, "Niyetleri açığa çıktığı için, hükümetin muhatap bile kabul etmemesi gereken kimi sivil toplum(!) örgütü temsilcileri bir araya gelerek ortaklaşa grev kararı aldıklarını kamuoyuna deklare etmişlerdir. DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB`nin 28 Şubat`ın 5`li çetesine özenerek `Alışmış kudurmuştan beterdir` sözünü doğrularcasına yeni `5`li çete`liğe özenmeleri milleti şaşırtmamıştır" denildi. (Hüseyin Yalçın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir