• DOLAR 34.246
  • EURO 37.588
  • ALTIN 2884.99
  • ...
Halk TV`de İstanbul-İzmir Arası 5 dakika! - video
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel , Halk TV `ye önce İstanbul`dan 5 dakika sonra İzmir`den bağlanarak televizyon tarihinde bir daha kırılamayacak bir rekora imza attı(!) Halk TV telefonla canlı yayına bağlanan konuğunu İstanbul`dan İzmir`e ışınladı!

Son günlerde sosyal medyada bir çok tanınmış isimler tarafından Gezi olaylarını çarpıtan fotoğrafların dağıtılmasının ardından bu kez çarpıtılarak bir yayın yapıldı. Toplumun hassas bir dönemde böyle kışkırtıcı yayınların yapılması kamuoyu tarafından tepki ile karşılandı. İzleyenlerin ilk duyduğunda şok olduğu olay şöyle gerçekleşti;

17:49`DA İSTANBUL`DA, 17:55`DE İZMİR`DE

Taksim Gezi Parkı olayları sonrası yaşananları yorumlamak için Halk TV canlı yayınına telefonla bağlanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, "İzmir`de değilim İstanbul`dayım" ben diyerek 17:49`da Şişli`deki Halaskargazi Caddesi`nde yaşananları yanlı bir şekilde aktardı ve çok kışkırtıcı ifadeler kullandı. Aynı Sertel, bu kez de 5 dakika sonra "Şimdi İzmir`deyiz" diyerek telefonla Halk TV`nin canlı yayınına bağlanınca izleyenler duyduklarına inanmadı. Konuşmasının sürdürürken protesto yapanlar için önce "İzmir`de de eylemler var" ifadesini kullanan Sertel, daha sonra kendisinin kullandığı ifadelerden rahatsız olacak ki şu ifadeleri kullandı: "Yani eylemler derken aslında insanlar çok barışçıl eylemlerde bulunuyor. Aslında bu kadar şiddete rağmen insanların barış içerisinde demokratik tavrını koyması çok önemli"

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir