• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sapkınlara karşı durmak insanlık görevi… AİLENE SAHİP ÇIK!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEVLİT AKKILIÇ / DOĞRUHABER

Aileyi, gençleri ve çocukları dahi tehdit eden, Batı ve küresel İslam düşmanları tarafından fonlanan, ülke içinde de bazı siyasi partilerin desteğini arkasına alan sapkın gruplar, özgürlük kılıfıyla; festival, konser, dizi, film, reklam vb. araçlarla çocukların ve gençlerin zihinlerini bozarak ifsad etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Sapkın gurupların, topluma ve toplumun değerlerine rağmen yürüttüğü bu ahlâksızlık furyasına karşı ise halkın her kesiminden de tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ahlâksız sapkın grupların Batıdan ihraç edilen yöntemler ile, toplumun temelini oluşturan aileyi ve geleceğin teminatı gençler ve çocukları ifsad eden girişimleri, ülkemizin birçok yerinde ve bazı Batı ülkeleri de olmak üzere dünyanın dört bir yanında düzenlenen karşıt eylemlerle tepki görüyor.

Yapılan gösteri ve eylemlere on binlerce kişi aileleriyle birlikte katılırken, yöneticilere bu sapkın grupların engellenmesi ve ailenin korunmasına yönelik çağrılarda bulunuluyor.

‘AİLELERİMİZLE, AİLEMİZ İÇİN BULUŞUYORUZ’

Sapkın grupların ifsad dayatmasına karşı, İstanbul’da Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu tarafından ‘Ailelerimizle, ailemiz için buluşuyoruz’ başlığıyla dün bir miting düzenlendi.

'Büyük Aile Buluşması' eylemine; aileyi ve nesli tehdit eden, İslam düşmanı, küresel sapkın lobilere karşı, ülkenin birçok kesiminden farklı görüşlere sahip kişi, bazı siyasi parti ve yüzlerce Sivil Toplum Kuruluşunun yanı sıra on binlerce vatandaş toplumun temelini oluşturan 'aile kavramı' ortak noktasında buluşarak destek verdi.

Fatih Saraçhane Parkı’nda başlayan etkinlikte birçok STK temsilcisi açıklamalar yaptı. Konuşmalarda, Batı destekli ifsad gruplarının son dönemlerde özellikle genç ve çocuklara karşı yürüttüğü ‘sapkınlık’ dayatmasına dikkat çekilirken, buna karşı toplumsal mücadele ve yasal düzenlemelerin gerekliliğine vurgu yapıldı.

Etkinlik, Saraçhane parkında yapılan konuşmaların ardından, Beyazıt meydanına yapılan yürüyüş ve burada okunan basın açıklamasıyla sona erdi.

“AİLEYE SAVAŞ AÇANLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Yürüyüşe katılan vatandaşlar çeşitli pankartlar taşıyarak sapkınlık dayatmasına tepki gösterdi. Taşınan pankartlarda, "Aileye savaş açanlara geçit vermeyeceğiz", "İnsanlık ve çocuklar için sapkınlık dayatmasına dur de", "Cinsiyetsiz toplum projesine dur de", "Aile hedefte başını çevirme", "Kirli elinizi çocuklarımızın üzerinden çekin" ifadeleri yer aldı.

SAPKINLARDAN PROVOKASYON!

Saraçhane'de sapkınlık dayatmasına karşı düzenlenen 'Büyük Aile Yürüyüşü'nde sapkınlığı destekleyen bazı vandallar, mitinge katılan vatandaş ve ailelere saldırdı. Sapkınların, provokasyon çıkarmaya yönelik bu tavrına karşılık vatandaşlar, ahlâksız grubu yuhalayarak protesto etti.

HÜDA PAR DA DESTEK VERDİ

Daha önce sapkın gruplara karşı ‘aileyi koruma’ya yönelik her türlü girişime destek vereceklerini belirten HÜDA PAR da dün düzenlenen mitinge katıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik, “HÜDA PAR olarak; sapkınlığa geçit vermeyeceğimizi, gençlerimizi koruyacağımızı açıkça ifade etmek istiyoruz.  Çocuklarımızın emniyeti için gösterilen çabaları da önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

“ATEŞ YUVALARIMIZA KADAR SARMIŞ DURUMDA”

Mitingde bir konuşma yapan, Prof. Dr. Psikiyatrist Sefa Saygılı, cinsel sapkınlıkların genetik ve doğuştan olduğu söyleminin kesinlikle yalan ifadeler olduğunu dile getirerek, “Cinsel sapkınlıklar sonradan oluşuyor ve kesinlikle genetik değildir. Bunların kromozomlarında problem yok, hormonlarında problem yok. Bunların genetiğinde bir problem yok bunlar sonradan olma ve LGBT akımlarıyla maalesef bunlar bütün ülkemizde yaygınlaştırılmak isteniyor. Ateş yuvalarımıza kadar sarmış durumda. Artık gençlerimiz ve çocuklarımız tehlike altındadır. LGBT'nin yaygınlaştırılması, ideoloji haline getirilmesine karşıyız” dedi.

"AMACIMIZ AİLEYİ KORUMAK"

Yürüyüşe katılanlardan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada, "Ailenin kutsallığının  ve çocuklarımızın bizim için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyoruz. Aileyi kaybetmek istemiyoruz. Geleneklerimizi kaybetmek istemiyoruz. Küresel bir dayatmaya hayır diyoruz. Tek amacımız aileyi korumak" ifadelerini kullandı.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Dilek Çınar ise, “Bu kültürel, yozlaşmış saldırıya karşı birlik olup direneceğiz. Üniversitelerde kulüpler açacaklarmış, üniversitelerde bu dayatmaya izin vermeyeceğiz. O kulüpleri kapatacağız” açıklamasında bulundu.

“AİLEMİZİ SAĞLAM TUTTUĞUMUZ SÜRECE SALDIRILAR TERS TEPECEKTİR”

Yazar Abdurrahman Uzun’da yaptığı konuşmada, “Bu halk biliyor ki bu coğrafyayı ayakta tutan şey ailemizdir, kırmızı çizgimiz ailedir. Bunun üzerinden taarruz ediyorlar bize. Bugün Saraçhane’de bu işin fitili ateşlendi, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin dört bir yanında bu topluluklar toplanacak. Biz ailemizi sağlam tuttuğumuz sürece bu saldırılar ters tepecektir. Birileri ısrarla bunu özgürlük kılıfıyla sunuyor, bu bir tuzak” değerlendirmesinde bulundu.

Mitingin düzenlemesine yönelik çabalarıyla gündeme gelen Tuğçe Kazaz da, “Dünya ahir zamandan geçiyor. Artık Müslüman için sadece ibadet etme dönemi değil, artık uyanma, harekete geçme zamanıdır” dedi.

Kazaz, “Allah yeryüzünde bir duruma müdahale ettiyse bu mutlaka güzellik içindir. Bunlar ise belden aşağı hitap etmektedir, o yüzden ideolojisi büyüyemiyor. Bu noktada bunu durdurmamız gerekiyor, hep birlikte kınamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADAN BİNLERCE KİŞİ DESTEK VERDİ

Sapkınlık dayatmasına karşı düzenlenen mitinge binlerce vatandaş sosyal medya üzerinden de destek verdi. #SapkınlığaDurDe ve #LGBTdayatması etiketiyle paylaşılan mesajlarda, meselenin bazı kişilerin sapıklığı değil, sapıklığın birileri tarafından küreselci İslam düşmanlarının desteğiyle dayatılması ve görünür kılınma çabası olduğu belirtildi.

‘Aileyi ve çocuklarımızı korumak zorundayız’ diyen sosyal medya kullanıcıları, aileyi yıkmaya yönelik bu girişimlerin kabul edilemeyeceğini ifade ederek; devletin, aileyi hedef alan bu ‘küresel teröre’ dur demesi gerektiğini belirtti.

BATI ÜLKELERİNDE DE ‘SAPKINLIĞA DUR’ DENİLİYOR

Rusya, Polonya, Macaristan, Hırvatistan, Bulgaristan, Slovakya ve Estonya’dan sonra Sırbistan da sapkın gruplara karşı savaş açtı. Geçtiğimiz hafta ülkenin başkenti Belgrad'da düzenlenen ve "Aile Yürüyüşü" adı verilen gösteriye binlerce Sırp aile destek verdi. Sapkın grupların yapmayı planladığı gösteriyi protesto eden aileler; yetkililerin, bu gruplara karşı durmasını ve yasal düzenlemeler ile sapkınlığı engellemesini talep etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir