• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları park buluşması düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayram,  yatsı namazı sonrası düzenledikleri "Parklar Bizim, Gençlik Bizim" temalı programın amaç ve hedeflerini anlattı.

Park buluşmaları kapsamında bir araya gelen HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Bayram, gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle gençlerin özüne dönmesi için buluşmalar düzenlediklerini belirtti.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan park buluşmaları ilahi-ezgi ve sohbet eşliğinde devam etti.

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayram, düzenledikleri "Parklar Bizim, Gençlik Bizim" temalı programın farklı zaman ve mekânlarda yeniden düzenleneceğini ifade etti.

 

"İnsanın fıtratına yapılan müdahale neticesinde insanlık bir bütün olarak kaybetti"

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, insanın fıtratında iyilik ve güzellik olmasına rağmen kötü müdahale neticesinde insan fıtratının bozulması için çeşitli çalışmalar yapanların olduğunu kaydetti.

Yetiş konuşmasında, "En güzel şekilde yaratılan insanın fıtratına su-i niyetle yapılan müdahale sonucunda kaybeden bir bütün olarak insanlık olmuştur. Hazreti Âdem'in dünyaya gönderilmesinden sonra insan ve şeytan arasında mücadele tarihi başladı. Bütün peygamberler, insanın yaratılış fıtratına öncülük etmek için gönderilmiştir. Allah-u Teâlâ dünyayı bir amaç üzerine yaratmış ve insanı da o amaca göre şekillendirecek bir biçimde yaratmış. Fakat günümüze gelen süreç içerisinde suyun akışının tersine müdahalelerde bulunmak istedi insan. Şuan yaşadığımız çağda maalesef gençliğin fıtratına yönelik çok ciddi müdahaleler var. Yozlaşma dediğimiz ortaya çok ciddi şeyler ortaya koymaktır. Bütün peygamberlerin amacı insanları fıtratına döndürmekti." ifadelerini kullandı. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir