• DOLAR 34.221
  • EURO 37.864
  • ALTIN 2926.496
  • ...
Kaçırılan Define Avcısı, Bagajdan Polisi Aradı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİLECİK -Aracı durduran polis 8 kişiyi gözaltına alırken, kaçırılan şahsı da kurtardı. Kaçıran zanlılar ve sabıkası olduğu ortaya çıkan kaçırılan şahıs adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, A.S.Ö, 155 Polis İmdat hattını arayarak, "Ellerimi ve kollarımı bağlayarak beni 34 plakalı iki araçtan birinin bagajına koydular. Şu anda Bozüyük`e doğru götürüyorlar" dedi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, 34 CYM 71 plakalı otomobili Bilecik-Bozüyük yolunda durdurdu. Ekipler, aracın bagajında elleri ve ayakları bağlanmış vaziyette bir şahıs buldu. Şahsın polisi arayıp ihbarda bulunan A.S.Ö. olduğu tespit edilirken, araçta bulunan M.E., E.E., Z.T. ve H.Ç. isimli 4 kişi gözaltına alındı.


A.S.Ö`nün şikayeti ve şahısların verdiği ifade doğrultusunda, olaya karışan diğer araç da Bilecik-Osmaneli yolunda durdurularak, içinde bulunan A.Ç., Ö.Ç., E.Ç. ve E.A. adlı 4 kişi gözaltına alındı. Definenin yerini gösteren ve bir köyde ikamet eden İ.Ö. de yakalandı. Bu arada, kaçırılan A.S.Ö. de dolandırıcılıktan 8 sabıkası olduğu ortaya çıkınca gözaltına alındı.


Bilecik`in Beyce köyünde define arayan şahısların, A.S.Ö`yü "Bizden habersiz defineyi buldun. Bizden saklıyorsun. Altınların yerini söyle" diyerek dövdükleri ve ardından kaçırdıkları ortaya çıktı. Sorguları tamamlanan zanlılar, "kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma, konut dokunulmazlığı, kasten adam yaralama, tehdit ve kaçak kazı yapmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir