• DOLAR 32.247
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2502
  • ...
HÜDA PAR Tarsus İlçe Başkanı Tanış'dan esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Esnaf ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Tarsus İlçe Yönetimi, Başkanları Hikmet Tanış ile beraber Tarsus Öğretmenler Mahallesi Şehit İsmet Akın Caddesi (Eski Medical Park Hastanesi) esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Tarsus İlçe Başkanı Hikmet Tanış, "Ne hikmetse küresel kriz fakiri daha fakir yaparken, zengini daha da zenginleştiriyor. Maalesef durum bu şekilde devam ediyor. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

 

Basına değerlendirmede bulunan Tanış, "Esnaflar, yıllardır her gelen yetkilinin vaatlerini sıralayıp gittiğini ifade ettiler. Kendileriyle ilgilenen bir kurumun olmadığından şikâyet ederek küçük esnafın perişan durumda olduğunu kaydettiler. Esnaf kardeşlerimiz, sıkıntılarının bir an önce giderilmesini talep etmektedirler." ifadelerini kullandı.

Tarsus İlçe Teşkilatı olarak, esnafın sıkıntılarını dile getirmeye devam edeceklerini belirten Tanış, "Buradan yetkililere sesleniyoruz! Esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları ve mağduriyetlerini bir an önce giderin" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir