• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gençlerden yetkililere çağrı: İnancımıza uygun etkinlikler düzenlenmesini istiyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Kâhta Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ilahi-ezgi konserine katılan gençler duygularını paylaşarak yöneticilere çağrıda bulundu.

İlk defa ilahi-ezgi konseri düzenlendiğini kaydeden gençler bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini belirtti.

"Böyle etkinliklerin daha çok olmasını istiyorum"

Samet Oruç

Gençlerin manevi değerlerine yönelik etkinliklerin artması gerektiğini dile getiren gençlerden Samet Oruç, "Bugüne kadar buraya kaç tane sanatçı geldi ama hiçbiri bu şekilde ilahi ve ezgi dinletisi değildi. İlahi ve ezgiler sonradan örfümüze girmiş değildir. Eskiden beridir bu toplumun simgesi olan geleneklerimizdendir. Ben belediyemize ve yetkililere sesleniyorum gençler olarak bu tür etkinliklerin daha çok olmasını istiyoruz." dedi.

"Belediyeler bu etkinlikleri yapmalı"

Berat Nacar

Yaz ekinlikleri adı altında yapılan konserler yerine vatandaşa değer katan ilahi ve ezgi programlarının yapılması çağrısında bulunan Berat Nacar, "Bu tür ilahi ve ezgi etkinlikleri bizler için daha iyi oluyor. Hep diğer konserler yapılıyor biz bu şekildeki konserlerin daha çok yapılmasını isteriz. Kaymakamlıklar ve belediyelerin bu tür etkinlileri yapması bizler için daha iyi olur." ifadelerini kullandı.

"Bu tür etkinliklerin devamını istiyorum"        

  

İsmail Nacar

Yetkililere çağrıda bulunan gençlerden İsmail Nacar, "İlk defa böyle bir etkinlik yapılıyor. Bu tür etkinliklerin devamını istiyorum. Yapılan diğer etkinliklerde toplumun ahlakı bozuluyor. Şarkıcılar geldiği zaman kötü oluyor. Belediye, kaymakamlık ve valilik tarafından bu tür etkinlikler yapılırsa daha mutlu oluruz." şeklinde konuştu.

"İslam ülkesinde bu etkinlikler daha çok olmalı"

Muhammed Burak Arı 

Muhammed Burak Arı ise duygularını şöyle dile getirdi:

"Bu etkinliklerin daha fazla yapılmasını istiyoruz. Belediyemiz pop şarkılar yerine ilahi ve ezgi konserleri yapsa daha mutlu oluruz. Müslüman bir ülkede bu etkinliklerin daha çok yapılmasını istiyoruz. Valilik ve belediye bu tür etkinlikleri arttırsa seviniriz." dedi.

"İnancımıza yönelik programlar yapın"

Muhammed Baran Yekan

Muhammed Baran Yekan, "İlk defa ilahi ve ezgi konseri oldu. Gençler olarak bu tür etkinliklerin yeniden yapılmasını istiyoruz. Yetkililerin bu etkinliklere ağırlık vermesi gerekiyor. İnancımıza yönelik etkinlikler yapılmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir