• DOLAR 32.538
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2441.403
  • ...

Hazine ve Maliye Bakanlığı 455 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını açıkladı. Her pozisyon için farklı başvuru tarihinin bulunduğu ilanda 15 bilişim personeli, 40 uzman yardımcısı ve 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alınacağı belirtildi.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
- T.C vatandaşı olunması ve kamu haklarından mahrum olunmaması,

- Görev yapma engel olacak sağlık problemi olmaması,

- Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması,

- Herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması,


- Erkek adayların askerlik görevlerini yapması veya askerlikle ilgisi bulunmaması.

ALIMLARA KPSS ŞARTI GETİRİLDİ
Bakanlık tarafından yapılan alımlarda adaylardan KPSS puan şartı isteniyor. Bu doğrultuda adayların 2020 veya 2021 yıllarında düzenlenen KPSS sınavından minimum 70 puan almaları gerekiyor.

MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCISI İLAN DETAYI
Bakanlık, 400 kişilik kadroyla Mali Hizmetler uzman yardımcısı alacağını resmi gazetede yayımladı. 27 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde yapılacak başvurularda adaylardan minimum 70 KPSS puanı isteniyor. 

UZMAN YARDIMCISI İLAN DETAYI
Bakanlığın alımları bu alanda iki ayrı şekilde olacak. bu doğrultuda hukuk fakültelerinden mezun on memurla, Siyasal Bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler bölümlerinden mezun 30 kişilik kadro açılacak. KPSS şartının arandığı alım için başvurular 16 Eylül'de son bulacak.

BİLİŞİM PERSONELİ İLAN DETAYI
Bakanlık 15 kişiyi kapsayan bilişim kadrosuyla, bir bilgi güvenliği uzmanı, dört yazılım geliştirme uzmanı, bir veri mühendisi, bir sistem yöneticisi, bir kıdemli bilgi güvenliği uzmanı, bir veri analisti, bir uzman veritabanı yöneticisi, bir kıdemli uzman veri tabanlı yöneticisi, bir kıdemli altyapı ve sistem mimarı alımı yapacak. P3 puan türüyle yapılacak alımlar için son başvuru tarihi 19 Eylül.