• DOLAR 34.168
  • EURO 37.764
  • ALTIN 2913.035
  • ...
Vali Arslan: Amatör spor desteklenmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen plaket törenine katıldı.

 

Vali Arslan'ı Belediye binası girişinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tuğyıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve Federasyon yöneticileri karşıladı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Mahmut Akyol, başta Vali Arslan olmak üzere spora destek verenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Sporun her dalının desteklenmesi gerektiğini belirten Vali Arslan, özelikle amatör spor alanlarının daha da öncelenmesi gerektiğinin altını çizerek, Amatör Spor Kulüpleri için sentetik bir çim sahası yapacaklarını ifade etti.

 

Törende 2012-2013 futbol sezonunda spora destek verenlere plaket, başarılı sporculara ve kulüplere kupa verildi.

 

Vali Arslan'a, 2012-2013 futbol sezonunda spora verdiği desteklerinden ötürü ASKF Başkanı Mahmut Akyol tarafından plaket takdim edildi.

 

Ayrıca TEİAŞ Spor Kulübü adına TEAİŞ Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Selman Yüksel tarafından da Vali Arslan'a plaket takdim edildi.

 

2012-2013 Amatör Futbol Lig Şampiyonu TEİAŞ Spor Kulübü'nün kupasını ise Selman Yüksel Vali Arslan'ın elinden aldı.

 

Tören verilen kokteyl ile sona erdi. (Vedat Aydın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir