• DOLAR 34.273
  • EURO 37.692
  • ALTIN 2910.464
  • ...
İstanbul`da sokaklar göle döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yavuz Selim Mahallesi Antalya Caddesi`nde yoğun yağış nedeniyle su baskını meydana geldi. Yolda mahsur kalan bir aracın yardımına yoldan geçen ticari taksi yetişti. Ticari taksi şoförü, suyun içinde mahsur kalan aracı kendi aracıyla ittirerek suyun içerisinden çıkarttı. Taksi sürücüsü "Allah rızası için yardım etmek istedim" diyerek yoluna devam etti.

Öte yandan, yağmur nedeniyle bir inşaat alanında oluşan su birikintisinde, mahalledeki çocuklar girerek yüzdü. Tişörtlerini çıkartarak suya atlayan çocuklar, dakikalarca çamurlu yağmur suyunda yüzerek eğlendi.

Araçlarında mahsur kalanları itfaiye kurtardı

İstanbul`un Anadolu yakasında öğleden sonra etkili olan sağanak yağmur nedeniyle Pendik-Kurtköy`de alt geçidi su bastı. Araçlarında mahsur kalanların imdadına itfaiye yetişti.

Kurtköy otoban girişi altgeçidi, aşırı yağış nediyle suyla doldu. İlerlemekte güçlük çeken araçlar, bir anda suda mahsur kaldı. Vatandaşlar da araçlarının içerisinde mahsur kaldı. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşlara yardım etti. Suda kalan araçlar, itfaiyenin çabasıyla dışarı çıkartıldı.

 

Kaynak: CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir