• DOLAR 34.259
  • EURO 37.643
  • ALTIN 2878.451
  • ...
Ağrı HÜDA PAR'dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, Merkez İlçe Başkanı Şaban Gökhan, Başkan Yardımcıları Rıfat Yılmaz ve Ahmet Karhan'dan oluşan heyeti, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaaddin Aslan karşıladı.

 

HÜDA PAR'ın kendilerini ziyaret etmesinden memnun olduklarını ifade eden dernek başkanı Alaaddin Aslan, STK'ların ziyaret edilerek, çalışmaların ve hedeflerin anlatılmasının olumlu olduğunu ve bir ihtiyacı giderdiğini söyledi.

 

Aslan, "HÜDA PAR'ın çalışmalarını medyada takip etmeye çalışıyoruz. Özellikle teşkilatın kurulur kurulmaz STK ziyaretlerinin yapılması çok güzel bir davranış. Umarız hem Ağrı ve hem de ülkemiz için hayırlı çalışmalar yürütürsünüz" dedi.

 

Çalışmalarının sadece Türkiye ile sınırlı olmadığını söyleyen İl Başkanı Burhan Aslan, "Genel Merkezimiz dünyada İslami Partilerin tek çatı altına toplanması için bir takım ziyaret ve çalışmalar yürüttüler. Şu anda çalışmaların neticeleri olumlu görünüyor. İnşaallah ümmet arasındaki bölünmüşlük ve ihtilaflar bu şekilde azalır, birlik ve beraberlik sağlanır."

 

İl Başkanı Burhan Aslan'ın hatıra defterini imzalaması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir