• DOLAR 34.219
  • EURO 37.851
  • ALTIN 2925.217
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 11 Temmuz pazartesi Şanlıurfa yerel basınında yer alan bazı haberler şöyle;

İpekyol gazetesi; anız yangını karaköprü`yü korkuttu
Karaköprü beldesi`nde boş bir tarlada başlayan anız yangını Akaryakıt istasyonu patlama korkusunu üzerinden atamamış olan karaköprü halkını tekrar korkuttu.

Olay gazetesi; Urfa biberi piyasaya çıktı
Şanlıurfa mutfağının baş tacı olan acı yeşilbiber fiyatı 2 bin 500 kuruştan piyasaya çıktı. Özel müşterileri olan Urfa biberi sebze ve meyve halinde yok satıyor.

Şanlıurfa hakimiyet gazetesi; arazi sulama kavgası kanlı bitti
İki aile arasında arazi sulama kavgası kanlı bitti. Silahlı kavgada bir kişi öldü, dört kişi yaralı yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Şanlıurfa sembol gazetesi; Kerkük dostluğu ilahilerle başladı.
Şanlıurfa`da 3 gün sürecek olan Urfa- Kerkük hasret giderecek programı ilahilerle başladı. Grup dergah ve Kerkük ilahi grubunun konseri izleyenleri coşturdu. Şanlıurfa Balıklıgöl açık hava tiyatrosunda gerçekleştirilen programa Şanlıurfa valisi Nuri okutan, doç. Dr. Mehmet çelik, Urfa Kerkük dayanışma platformu üyesi, işadamı Hüseyin Büyükfırat, Kerküklü yazar Şemsettin Küzeci ile Kerkük`ten davetliler katıldı.

Şanlıurfa`da yarın gazetesi; Filistin kültür haftası Şanlıurfa`da yapılacak
Filistin kültür haftasının Şanlıurfa`da yapılmasına yönelik ön hazırlıkları gerçekleştirmek için Şanlıurfa`ya gelen Filistin devleti`nin Ankara büyükelçisi Nabil Maarouf Şanlıurfa valisi Nuri Okutanı ziyaret etti.

Şanlıurfa cihan gazetesi; her şey ekmek parası için
Hava sıcaklığının dayanılmaz boyuta ulaştığı Ceylanpınar ilçesinde, güneşin altında çalışan inşaat işçileri sıcak havadan ötürü çalışmakta zorluk çekiyorlar. İşçiler, ekmek parası için her türlü zorluğa katlandıklarını söylediler.
Mehmet demir-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir