• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Şanlıurfa`da mucizevi kurtuluş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa`nın Devteşti Mahallesi`nde oturan Iğnak ailesinin 2 yaşındaki çocukları balkonda oyun oynarken dengesini kaybederek 4. kattan beton zemine düştü.
Olay dün akşam saat 18. 30 sıralarında meydana geldi. İbrahim Halil Iğnak adında 2 yaşındaki çocuk evin balkonunda oyun oynadığı esnada sandalyeye basarak demir korkulukların üzerine çıktı ve bir anda dengesini kaybederek beton zemine çakıldı.

Yere düştükten sonra baygınlık geçiren çocuğu ailesiyle birlikte aracına alan Suriyeli bir muhacir aileyi hastaneye yetiştirdi. Ailenin panik yapması nedeniyle araç yolda küçük bir kaza geçirdi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil serviste ilk müdahalesi yapılan küçük Halil İbrahim`in burnunun bile kanamadığını gören doktorların hayret içerisinde kaldığı belirtildi. Röntgeni çekilen Halil İbrahim`in her hangi bir yerinde kırık olmadığı ancak akciğerinde ufak bir zedelenme olduğu için birkaç gün müşahede altında kalacağı belirtildi.

Baba Mehmet Iğnak olayı şöyle anlattı:"Ben işten gelmiştim saat altı buçuk civarıydı. Çocuklar balkona çıktılar. Herhalde balkonda sandalye vardı. Sandalyeye çıkmış nasıl olmuşsa üstüne çıkmış, oradan demir parmaklıklara çıkınca düşmüş. Onu hastaneye kaldırdığımda hiç ağlamıyordu ben onu öldüğünü zannediyordum. Yolda kaza yapınca ağlamaya başladı işte o zaman onun yaşadığını anladım. Çok şükür şu an bir şeyi yok,bu Allah`ın bir mucizesidir."ifadelerini kullandı.(Osman Gülebak/Mehmet Demir-İLKHA)


 

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir